Total Body Workout

Start dan nu met Total Body Workout 2.0 in Helmond bij GymBokx!

Wil jij graag die strak en fit zijn of blijven deze zomer, winter, herfst en lente?! Dan is Total Body Workout in Helmond zeker iets voor jou.

Total Body Workout is een les speciaal gericht op shapen en afvallen. Door combinatie van krachttraining en HIIT in een les van 60 min zul je snel merken dat dit de les is die jou in de shape van je leven brengt. Wil je maximaal resultaat, combineer dit dan met ons vernieuwde en nextlevel voedingebegeledingsplan waarbij je vanaf het maken van je voedingsplan (incl maaltijd dag en week planning met eindeloze variatie mogelijkheden voor al je eetwensen) tot en met het laten bezorgen van je boodschappen voor jou en je gezin compleet ontzorgt wordt. Het is aan jou om het uit te voeren maar de rest doen wij voor je.

Met de juiste training en coaching kan ook jij de door jou altijd gedroomde resultaten behalen. Het enige dat je hoeft te doen is nu starten en ons je laten helpen met je training (en voeding).

Wil je weten welke lidmaatschap het beste bij jou past? Klik dan HIER voor de lidmaatschapstest.

Wil je meer informatie over de meest uitgebreide begeleiding in voeding en training? Doe dan (ook) de Personal Training lidmaatschapstest. Geheel vrijblijvend voor jou en je sportmaatje(s).