High Intensity Interval Training

Heb jij weinig tijd maar wil je wel echte resultaten?

Start dan nu met High Intensity Interval Training (HIIT) in Helmond bij GymBokx!

Ben jij een druk bezet iemand die altijd bezig is en geen tijd heeft voor zichzelf? Dan is High Intensity Interval training de training voor jou!

High Intensity Interval Training (HIIT), is een 30 minuten durende groepsles waarbij vooral het cardiovasculaire systeem (je conditie) getraind wordt. HIIT training is gebaseerd op kortdurende high intensity interval oefeningen, afgewisseld met kortdurende pauzes van actief herstel. We gebruiken hierbij EMOM’s, TABATA’s en AMRAP’s waarmee je in korte tijd maximaal effectief werkt aan je conditie en verbranding van vet.

Wil je maximaal resultaat, combineer dit dan met ons vernieuwde en nextlevel voedingsbegeledingsplan waarbij je vanaf het maken van je voedingsplan (incl maaltijd dag en week planning met eindeloze variatie mogelijkheden voor al je eetwensen) tot en met het laten bezorgen van je boodschappen voor jou en je gezin compleet ontzorgt wordt. Het is aan jou om het uit te voeren maar de rest doen wij voor je.

Denk jij nu JA HIIT in Helmond bij GymBokx is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen. Wil je liever persoonlijk begeleid worden? Doe dan de PT Lidmaatschapstest!

Wil je meer informatie over de meest uitgebreide begeleiding in voeding en training? Doe dan (ook) de Personal Training lidmaatschapstest. Geheel vrijblijvend voor jou en je sportmaatje(s).