KidsFit

Wil jij jouw kind (5-13 of 13-18) laten sporten in de meest unieke, en uitgebreide functional fitness gym van Helmond en omstreken? Dan is KidsFit bij GymBokx perfect voor jou (kind). Ze sporten in groepsverband en krijgen steun van hun mede-sporters en coach. Ideaal om door te zetten tijdens de “zware” momenten tijdens KidsFit! In kleine groepen combineren ze fitness, bootcamp, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek (vaak spelenderwijs) in één trainingsvorm. Ze trainen op een functionele manier en met een gedoseerde intensiteit waardoor ze optimaal resultaat bereikt op een plezierige manier! KidsFit is er voor de kleinste (5-13) als de als de grotere (13-18) jeugdige sporters. De gediplomeerde coaches passen de training aan op leeftijd en niveau! Zo traint iedereen toch samen, maar werk ze wel aan hun individuele doelen en plezier.

Obstacle

Wat was er vroeger nou leuker tijdens de gymles dan apenkooi! Helemaal niks natuurlijk. Vandaar dat wij deze populaire les in een nieuw jasje hebben gestoken en wordt aangeboden aan onze kids.

Duur: 60 min
Leeftijd: 5-13 jaar

Bootcamp Kids

Bij bootcamp gaan we met de kids lekker naar buiten op onze eigen afgesloten buitenterrein. Rennen, springen, tillen, duwen, trekken en sjouwen, ze doen het allemaal! Is jouw kind een echte buitensporter dan is Bootcamp Kids de manier om ze spelenderwijs echt fitter en sterker te maken.

Duur: 60 min
Leeftijd: 5-13 jaar

CrossFit Kids Mix

Met CrossFit combineer je gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één training, je traint met behulp van functionele bewegingen op een gevarieerde manier. Dit doe je op een zo hoog mogelijke intensiteit en ook nog eens zo snel mogelijk. KidsMix is voornamelijk gericht op het juist leren bewegen op een sportieve speelse manier en als introductie op wat CrossFit later voor ze kan betekenen in sport en daarbuiten.

Duur: 60 min
Leeftijd: 5-13 jaar

TeensFit

De CrossFit les voor jeugd. Bij CrossFit combineer je gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één training. Je traint met behulp van functionele bewegingen op een gevarieerde manier. De intensiteit van de beweging is hoog en ook nog eens zo snel mogelijk.Wil je graag dat jouw kind echt fitter, sterker, sneller en weerbaarder wordt? Dan is TeensFit de beste keuze. Tijdens deze les voeren ze een geschaalde (scaled) variant van de reguliere CrossFit level 1 les uit.

Hoe leuk is het wanneer jullie in je eigen les dezelfde training doen en de onderlinge competitie aan kunnen gaan en elke week dezelfde ervaring met elkaar kunnen delen?!

Duur: 60 min
Leeftijd: 13-18 jaar

KidsFit
KidsFit
KidsFit
KidsFit

Denk jij nu JA KidFit in Helmond bij GymBokx is iets voor mijn kind! Schrijf dan HIER in en boek direct de eerste les

Tip: we weten hoe wispelturig kinderen kunnen zijn dus je zit nooit vast aan een lang lopend lidmaatschap. De lidmaatschappen zijn per kalendermaand opzegbaar en hebben GEEN opzegtermijn.